De leukste woondecoratie voor jou huis!

Bestellen & bezorgen

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. U kunt rekening houden met een ontvangst binnen 1 tot 3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte

.

Let op: In verband met drukte kan jouw pakket langer onderweg zijn dan is aangegeven op de orderbevestiging. Wachttijden bij onze klantenservice zijn momenteel langer dan je van ons gewend bent. We vragen je enkele dagen te wachten voordat je contact opneemt met onze klantenservice.

Ben jij benieuwd wat de bezorgtijden zijn van Bykiss? Bekijk wanneer jouw bestelling thuisbezorgd wordt. Voor Pakketpost-artikelen en grote of zware artikelen gelden verschillende tijdstippen van bezorging:

Pakketpost-artikelen

Dag Tijdstip van bezorging

Maandag t/m vrijdag 9.00 - 21.30 uur Zaterdag08.00 - 20.30 uur (m.u.v. de Waddeneilanden) Zondag Niet mogelijk

Maandag t/m vrijdag8.00 - 21.00 uur  Zaterdag8.00 - 21.00 uur (m.u.v. de Waddeneilanden)  Zondag Niet mogelijk

Volg je pakket via PostNL

Als we jouw bestelling hebben overgedragen aan PostNL, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace-link. Zo kun je makkelijk de bezorging van je Pakketpost-levering volgen. Je kunt ook op de Track & Trace pagina van PostNL de actuele status van de bezorging checken.

Grote en/of zware artikelen worden op een afgesproken datum geleverd door PostNL Extra@Home. Op de dag van levering ontvang je uiterlijk om 7.30 uur een sms en/of e-mail met het tijdvak van de bezorging.

Betalen

iDeal

iDEAL is een betaalmethode op webwinkels, waarbij je via je eigen

bank online kunt betalen. Als je aan internetbankieren bij ABN

AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de

Friesland Bank of Knab doet, dan kun je bij ByKiss via

iDEAL je betaling doen!

 

Visa

Je kunt direct en veilig betalen met je VISA.

 

Mastercard

Je kunt direct en veilig betalen met je Mastercard.

 

Bij bezorging of afhalen

Je kunt je producten contact of per pin betalen